Jani Moilanen Kainuun kauppakamariosaston puheenjohtajaksi 


Kainuun kauppakamariosaston uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Kaisanet Oy:n toimitusjohtaja Jani Moilanen, joka aloittaa luottamustehtävässään ensi vuoden alussa. Moilanen on toiminut kuluneena vuonna hallituksen varapuheenjohtajana. 

– Kuluva vuosi on osoittanut, että alueen elinvoima tarkoittaa entistä enemmän ja laajemmassa mittakaavassa myös turvallisuutta. Elinvoimainen alue näyttää myös ulospäin vahvalta, ja pelkästään siksi on tärkeää pitää Suomen vyötärö hyvässä kunnossa, korostaa Jani Moilanen. 

Kainuun kauppakamariosaston toiminnan painopisteet ovat väkimäärän kasvu ja työvoiman varmistaminen yrityksille, investointien edistäminen, saavutettavuuden parantaminen, työn tuottavuuden nostaminen ja digitalisaation levittäminen sekä yritysten kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittaminen. 

– Päätavoitteena toiminnallemme on Kainuun tulevaisuuden kehittäminen. Saavutettavuuden varmistaminen hyvien ja toimivien liikenneyhteyksien – kuten lentojen ja tietoliikenneyhteyksien – avulla on alueen kehittymisen kannalta tärkeää. Investointien osalta erityisesti vihreän siirtymän investointien edistäminen tukee myös tavoitetta Kainuun elinvoiman varmistamisessa, kertoo Jani Moilanen. 

Kainuun kauppakamariosaston varapuheenjohtajaksi valittiin LähiTapiola Kainuu-Koillismaan toimitusjohtaja Olli Kokkonen ja hallituksen uusiksi jäseniksi Kainuun Ammattiopiston rehtori Anu Kuosmanen sekä Vuokatti Sportin toimitusjohtaja Mari Varjonen. Kauppakamariosaston asiamiehenä ja hallituksen sihteerinä toimii Oulun kauppakamarin toimitusjohtaja Jari P. Tuovinen

Lisätietoja: 

Jani Moilanen
Kainuun kauppakamariosaston puheenjohtaja vuoden 2023 alusta 
+358 44 734 4313 
jani.moilanen(at)kaisanet.fi 

Kategoriat:Hallitustyö