Neuvontapalvelut

Tarvitsetko apua työsuhde-, verotus-, taloushallinto- tai lakiasioissa? Neuvontapalvelumme auttaa! Kauttamme löydät myös hyväksytyt tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistönarvioijat.

Kuvituskuva, jossa nainen työskentelee läppärillä korvanappi korvassa.

Maksutonta neuvontaa työsuhde-, verotus-, taloushallinto- ja lakiasioissa

Tarjoamme Oulun kauppakamarin jäsenille maksuttoman neuvontapalvelun, jossa asiantuntijat ja lakimiehet vastaavat muun muassa verotus-, talous-, työsuhde- ja yhtiöoikeudellisiin liittyviin kysymyksiin. Palvelun tuottaa Helsingin seudun kauppakamari. Asiantuntijat vastaavat vuodessa yli 8000 kysymykseen. Neuvontapalveluiden yleisarvosana on 4,5/5 ja suositteluindeksi 81.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse suoraan asiantuntijoihin tai jättää kysymyksesi verkkolomakkeen kautta.

Neuvonnan yhteystiedot

Työsuhdeasioissa voit myös soittaa työsuhdeneuvonnan numeroon, josta ensimmäinen vapautuva työsuhdeneuvoja vastaa.
Työsuhdeneuvonta: 09 2286 0250

Kotisivut: helsinki.chamber.fi/neuvonta
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@helsinki.chamber.fi

Jos neuvonnassa ilmenee kattavampi toimeksiantotarve, niin Helsingin seudun kauppakamarin asiantuntijat ohjaavat asiakkaat Oulun kauppakamarin juridisia palveluita tuottaviin jäsenyrityksiin.

Tavarantarkastaja ja Auktorisoitu kiinteistöarvioija

Hyväksytty tavarantarkastaja (HTT) on oman alansa ammattilainen, joka suorittaa toimeksiannon perusteella teknisiä tarkastuksia. Tarkastajia toimii kymmenissä eri asiantuntemusalaa kuvaavissa hyväksymisryhmissä.

Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) on alansa asiantuntija, joka arvioi puolueettomasti ja ammattitaitoisesti kiinteistöjä. AKA:t noudattavat kiinteistöarviointilautakunnan sääntöjä, lautakunnan antamia muita ohjeita ja määräyksiä sekä hyvää kiinteistöarviointitapaa. Toimintaa ohjeistaa myös kansainvälinen arviointistandardi.

Hae tavarantarkastajaa ja Auktorisoituja kiinteistöarvioijaa Keskuskauppakamarin ylläpitämästä rekisteristä.