Jäsenedut

Kauppakamarin jäsenyys tarjoaa yrityksellesi kanavan vaikuttamiseen sekä hyödyllisiä palveluita muun muassa verkostoitumiseen, osaamisen kehittämiseen ja kansainvälistymiseen. Kauppakamari tekee aktiivista vaikuttamistyötä alueen yritysten ja elinkeinoelämän puolesta.

Kuvituskuva, jossa ihmiset nauravat läppärin ympärillä.

10 hyvää syytä liittyä kauppakamariin

1. JOKAINEN KONTAKTI ON MAHDOLLISUUS

Verkostoitumalla luot kontaktit alueen yrityspäättäjiin ja saat mahdollisuuksia löytää uusia asiakkaita, kumppaneita ja osaajia.

2. KEHITÄ OSAAMISTASI

Voit tarjota henkilöstöllesi ajankohtaisimmat kauppakamarin koulutukset verotuksesta taloushallintoon ja johtamisesta markkinointiin. Tutustu koulutuksiimme!

3. HYVÄT NEUVOT EIVÄT OLE KALLIITA

Saat maksutonta neuvontaa mm. verotus-, talous-, työsuhde- ja yhtiöoikeudellisissa asioissa.

4. PYSY AJAN TASALLA

Saat ensimmäisten joukossa lukea elinkeinoelämää ja yrityksiä koskevat uutiset jäsentiedotteista, oppaista ja selvityksistä sekä kauppakamari-kirjasarjan monipuolisista julkaisuista.

5. TIETOLÄHTEET PÄIVITTÄISEEN TYÖHÖN

Voit hankkia yrityksesi kirjastoon tuoreet ja luotettavat ammattikirjat tai ottaa käyttöösi sähköisen Kauppakamaritieto-verkkopalvelun, josta löydät aina ajantasaisen tiedon mm. työsuhde-, vero-, kirjanpito- ja palkka-asioissa.

6. NÄKYVYYTTÄ JA LISÄÄ KONTAKTEJA

Kauppakamarin koulutuksissa ja muissa tilaisuuksissa, julkaisuissa sekä kauppakamariverkosto.fi -palvelussa saat arvokasta valtakunnallista näkyvyyttä ja kontakteja yrityksellesi. Finncham-verkoston ja World Chambers Networkin kautta saat maailmanlaajuiset yhteydet.

7. ASIAKIRJOJA ULKOMAANKAUPPAAN

Kauppakamarit myöntävät ja vahvistavat kansainvälisessä kaupassa tarvittavia ulkomaankaupan asiakirjoja, saat myös 50 %:n alennuksen ATA Carnet -tulliasiakirjoista.

8. APUJA KANSAINVÄLISIIN SOPIMUKSIIN

Voit tilata kauppakamarista kansainvälisiä sopimuspohjia ja oppaita avuksi sopimusten laadintaan. Lue lisää.

9. VAIKUTA ELINKEINOELÄMÄSSÄ

Kauppakamarien ainutlaatuisten ja monipuolisten verkostojen avulla voit vaikuttaa elinkeinoelämän kehittymiseen niin alueellisesti kuin kansallisesti. Kauppakamarin luottamustehtävät tarjoavat vaikuttamisen mahdollisuuksia yrityksesi edustajille.

10. EDULLISEMMAT JÄSENETUHINNAT

Jäsenenä saat alennusta koulutuksista, asiantuntijatapahtumista, ulkomaankaupan asiakirjoista, kauppakamarin julkaisuista ja Keskuskauppakamarin ansiomerkeistä.