Hyvä tietää koulutuksistamme

Kauppakamarin jäsenenä organisaationne henkilöt osallistuvat koulutuksiimme noin 40 % normaalia osallistumishintaa edullisemmin. Olethan yhteydessä, mikäli Sinulla herää kysymyksiä koulutuksistamme tai niiden käytännön järjestelyistä!

Hyvä tietää koulutuksistamme

Lisätiedot koulutuksista: palvelujohtaja Riitta Schroderus: riitta.schroderus@chamber.fi, puh. 050 338 9350

Ilmoittautuminen koulutuksiin: Koulutuksemme löytyvät jatkossa myös KauppakamariKaupasta, jonka kautta ilmoittautumiset kulkevat. Luomalla tunnukset ja kirjautumalla sisään verkkokauppaan ohjelma laskee automaattisesti jäsenetuhinnan, mikäli organisaationne on kauppakamarin jäsen. Etuhinta edellyttää siis kirjautuneena asiointia. Tunnusten luonti on helppoa ja nopeaa ja helpottaa myös asiointia jatkossa. Halutessasi voit ilmoittautua koulutuksiin myös sähköpostilla tai puhelimitse Jaanalle: jaana.lahtinen(at)chamber.fi tai puh. 050 408 0663. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi.

Järjestelyiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan koulutukseen viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa. Tämänkin jälkeen kannattaa aina kysyä, mahtuuko mukaan koulutukseen!

Oikeudet muutoksiin: Koulutustemme järjestämisen ehtona on tapahtumakohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Pidätämme oikeuden muutoksiin koulutuksissamme. Oulun kauppakamarilla on oikeus perua koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiasta asiakkaalle sähköpostilla viimeistään 4 päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Koronavirusepidemia vaikuttaa Oulun kauppakamarin lähikoulutuksiin: Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Koulutuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybridinä tai etätoteutuksina. Kaikille koulutuksiin ilmoittautuneille tiedotetaan siirroista ja muista muutoksista henkilökohtaisesti.

Tarjoukset:

  • Uuden jäsenen alennus: 150 €:n arvoinen lahjakortti koulutuksiin ja digipalveluihin (etäkoulutukset, Striimit12 kk-kausikortti, KoulutusOnline, Ammattikirjasto, KauppakamariTieto ja Johtajaklubi). Etu on yrityskohtainen ja koskee yhden tuotteen tai palvelun ostoa. Lahjakortti on voimassa vuoden jäsenhakemuksen saapumisesta lähtien.

  • Paljousalennus: Kun samaan koulutukseen osallistuu samasta organisaatiosta useampi henkilö, toinen osallistuja saa 10%:n ja kolmas ja sitä seuraavat 15%:n alennuksen osallistumismaksusta. Tarjous on yrityskohtainen poislukien HMJ-, HAB-, KAM- ja HHJ-tuoteperheen- sekä Ajokortti®-koulutukset.

Edellä mainittuja etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Päällekkäisten tarjousten tapauksissa sovellamme asiakkaalle edullisinta vaihtoehtoa. Pidätämme oikeuden muutoksiin koulutuksissamme ja palveluissamme.

Osallistumismaksu: Kauppakamarin jäsenenä organisaationne henkilöt osallistuvat koulutuksiimme noin 40 % normaalia osallistumishintaa edullisemmin. Osallistumismaksuun sisältyvät ohjelman mukainen luento, materiaali ja lähikoulutuksessa tarjoilu. Koulutus laskutetaan jälkikäteen ja lasku lähetetään ilmoittautumislomakkeella mainittuun laskutusosoitteeseen. Lähetämme myös verkkolaskuja.

Koulutusmateriaali: Pääasiallisesti jaamme koulutusmateriaalin vain sähköisessä muodossa. Toimitamme materiaalin ilmoittautumisvaiheessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen koulutusta edeltävänä päivänä. Poikkeuksena Kauppakamarin veropäivässä voit valita, otatko materiaalin sähköisenä vai paperisena. Jos et jostain syystä pääse osallistumaan koulutuksiimme, voit tilata materiaalin jälkikäteen. Koulutusmateriaalin hinta: -50% koulutuspäivän hinnasta + alv. Em. koskee vain toteutuneita koulutuksia, poislukien HMJ, KAM, HAB ja HHJ -tuoteperheen koulutukset.

Ruoka-aineallergiat: Kerrothan lähikoulutuksiin ilmoittautuessasi meille ruoka-aineallergioistasi ilmoittautumisen yhteydessä. Mainitsethan asiasta myös koulutuspaikan ravintolahenkilökunnalle. Näin varmistamme, että saat toivomasi aterian.

Perumisehdot: Viikkoa ennen koulutuspäivää tehdyistä perumisista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä perumisista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Sähköisen materiaalin tilanneilta perimme materiaalin hinnan, jos materiaali on lähetetty ennen perumista. HHJ-tuoteperheen kurssien kohdalla kuluttomat perumiset tulee tehdä kahta viikkoa ennen ensimmäistä tilaisuutta. Perumiset pyydämme ilmoittamaan sähköpostilla: jaana.lahtinen(at)chamber.fi

Mielipiteesi koulutuksesta: Mielipiteesi on meille tärkeä. Toivomme sinun vastaavan koulutustilaisuuden palautekyselyyn. Lisäksi voit antaa palautetta olemalla yhteydessä Riittaan tai Jaanaan (yhteystiedot). Kaikki palautteet ja uudet ideat ovat arvokkaita ja auttavat meitä suunnittelemaan tapahtumia, jotka vastaavat juuri sinun toiveitasi!

Muuta: Myymme koulutuksia myös puhelimitse.

Tietosuoja