Hyvä tietää koulutuksistamme

Kauppakamarit ovat Suomen suurimpia ajankohtais- ja monimuotokouluttajia. Koulutustarjontamme pohjautuu asiakastoiveisiin. Kauppakamarin jäsenenä organisaationne henkilöt osallistuvat koulutuksiimme lähes 40 % normaalia osallistumishintaa edullisemmin.

Hyvä tietää koulutuksistamme

Monipuolisesta tarjonnastamme löydät koulutuksia mm. talous- ja henkilöstöhallintoon, verotukseen, kansainvälistymiseen, johtamiseen, hallitustyöhön ja myyntiin sekä markkinointiin liittyen.
Haluatko tietää lisää? Tilaa koulutuksen uutiskirje

Lisätiedot koulutuksista: palvelujohtaja Riitta Schroderus
puh. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Koulutuksiimme ilmoittaudutaan KauppakamariKaupassa. Rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään verkkokauppa laskee automaattisesti jäsenetuhinnan, mikäli organisaationne on kauppakamarin jäsen. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi.

Voit ilmoittautua koulutuksiin myös koulutuskoordinaattori Jaana Lahtiselle, jaana.lahtinen(at)chamber.fi, puh. 050 408 0663.

Järjestelyiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan koulutukseen viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa. Mikäli ilmoittautuminen on sulkeutunut, kannattaa silti kysäistä, mahtuuko vielä mukaan. Olethan yhteydessä, mikäli Sinulla herää kysymyksiä koulutuksistamme, autamme mielellämme!

Räätälöidyt koulutukset

Mikäli koulutustarjonnastamme ei löydy etsimääsi koulutusta, pyydäthän meiltä tarjousta organisaatiokohtaisesta, räätälöidystä koulutuksesta. Tarjouspyynnöt: palvelujohtaja Riitta Schroderus, riitta.schroderus(at)chamber.fi, puh. 050 338 9350.

Jäsenetuhinta ja uuden jäsenen alennus

Kauppakamarin jäsenenä organisaationne edustajat osallistuvat koulutuksiimme lähes 40 % normaalia osallistumishintaa edullisemmin.
Lue lisää jäsenyydestä täältä.

Uuden jäsenen alennus:

150 €:n arvoinen lahjakortti

Etu on organisaatiokohtainen ja koskee yhden tuotteen tai palvelun ostoa (kertaosto). Saat alennuskoodin postitse ja sähköpostilla liityttyäsi jäseneksi. Alennuskoodin yhteydessä mainitaan käyttöaika. Etu ei koske Excel-webinaareja tai maksullisia verkostoitumistapahtumia.
Lisätiedot: jaana.lahtinen(at)chamber.fi

Uuden jäsenen alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/kampanjoihin. Päällekkäisten tarjousten tapauksissa sovellamme asiakkaalle edullisinta vaihtoehtoa.


Osallistuminen

Koulutusmateriaali: Jaamme koulutusmateriaalit vain sähköisessä muodossa. Toimitamme materiaalin ilmoittautumisvaiheessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja lisäämme sen KauppakamariKaupan henkilökohtaiselle tapahtumasivulle viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä.

Jos et jostain syystä pääse osallistumaan koulutukseen, voit tilata materiaalin jälkikäteen. Materiaalin hinta: 50% osallistumismaksusta + alv, koskien vain toteutuneita koulutuksia (poislukien HHJ-tuoteperheen, HMJ-, KAM- ja HAB -koulutukset).

Etäosallistuminen: Huom! Linkki etäosallistumiseen on aina henkilökohtainen ja jokainen etäosallistuja tulee ilmoittaa ko. koulutukseen. Jokaiselle etäosallistujalle lähetetään oma Teams-linkki ja koulutusmateriaali. 

Osallistumismuodon vaihtaminen (lähi/etä): Käsittelemme ilmoitusta osallistumismuodosta sitovana. Tarjoiluvarausten vuoksi ja ruokahävikin välttämiseksi pyydämme ilmoitusta osallistumismuodon vaihdosta viimeistään viikkoa ennen koulutusta. 

Osallistumismaksuun sisältyvät ohjelman mukainen luento, materiaali ja lähikoulutuksessa tarjoilu(t). Koulutus laskutetaan jälkikäteen ja lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä mainittuun laskutusosoitteeseen. Lähetämme myös verkkolaskuja.


Perumisehdot ja oikeudet muutoksiin

Perumisehdot: Yksittäisen koulutuspäivän ilmoittautumisen voi perua kuluitta seitsemän (7) päivää ennen tilaisuutta. Myöhemmistä perumisista laskutamme vähintään puolet (50%) osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautuminen perutaan kaksi (2) päivää ennen koulutusta tai myöhemmin, tai osallistuja ei saavu paikalle, laskutamme koko osallistumismaksun. Sairauslomatodistuksella kuluton peruminen. Sähköisen materiaalin tilanneilta perimme materiaalin hinnan, jos materiaali on lähetetty ennen perumista.

HHJ-tuoteperheen kurssien ja HMJ-kurssin kohdalla kuluttomat perumiset tulee tehdä kahta viikkoa ennen ensimmäistä tilaisuutta. Pyydämme ilmoittamaan perumiset sähköpostilla: jaana.lahtinen(at)chamber.fi

Oikeudet muutoksiin: Koulutustemme järjestämisen ehtona on vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelman- ja hinnanmuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus perua koulutus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaille sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen koulutuksen ajankohtaa.

Hybridikoulutuksissa pidätämme oikeuden myös toteutusmuodon muutokseen. Mikäli lähiosallistujien vähimmäismäärä ei täyty, koulutus toteutetaan etänä. Informoimme tästä asiakkaita virallisen vahvistusviestin yhteydessä noin viikkoa ennen koulutusta.

Muuta

Mielipiteesi koulutuksesta: Mielipiteesi on meille tärkeä. Toivomme sinun vastaavan koulutuksen palautekyselyyn. Lisäksi voit antaa palautetta olemalla yhteydessä Riittaan tai Jaanaan (yhteystiedot). Kaikki palautteet ja ideat ovat arvokkaita ja auttavat meitä suunnittelemaan koulutuksia, jotka vastaavat juuri Sinun toiveitasi!

Koulutusmyynti: Myymme koulutuksia myös puhelimitse (PP-Marketing, Petteri Pankkonen).

Tietosuoja