Hyväksytty myyntijohtaja (HMJ®) -valmennus

Jokaisen menestyvän myyntijohtajan takana on mahdollisuus kouluttautua, verkostoitua ja sparrata uusia ajatuksia. Hyväksytty Myyntijohtaja® -kurssi tarjoaa kaikkea tätä – laadukkaan ja kokonaisvaltaisen kurssikokonaisuuden, nykyaikaiset menetelmät ja käytännönläheisen toteutuksen.

Tehosta myynnin johtamistasi ja saavuta uusi menestyksen taso!

Neliosainen Hyväksytty Myyntijohtaja®-kurssi tarjoaa Sinulle täydellisen mahdollisuuden kehittyä myyntijohtamisen huippuosaajaksi. Ei pelkästään perinteistä koulutusta, vaan kokonaisvaltainen kurssikokonaisuus, joka tarjoaa laadukkaat ja nykyaikaiset menetelmät menestyksekkääseen myynnin johtamiseen.

Kenelle? Myyntijohtajille, myynnin johtamisesta kiinnostuneille ja myyntijohtajaksi pyrkiville. Sopii myös vientimyyntiä tekeville B2B-yrityksille. Kurssi ei ole myynnin valmennus vaan myynnin johdon – miten johdat paremmin myyntiorganisaatiotasi.

Strategista ajattelua ja sparrausta
Strategisen ajattelun kehittämisen lisäksi kurssilla käydään läpi etenkin myyjien henkilöstöjohtamista, myynnin suunnittelua ja myynnin johtamisen yleisimpiä kehityskohteita.

Mikä tekee HMJ-kurssista ainutlaatuisen?
Kurssi tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, jossa voit verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa ja sparrata uusia ajatuksia. Opit voit hyödyntää suoraan omaan työhösi. Lisäksi saat ohjattua tukea oman organisaation myyntistrategian kehittämiseen tai jo olemassa olevan myyntistrategian päivittämiseen.

Kuulemme kurssilla case-esimerkkejä myynnin johtamisesta ja käytännöistä erilaisissa myyntiorganisaatioissa. Lisäksi käymme aktiivista keskustelua hyviksi havaituista toimintatavoista sekä myös epäonnistumisista.

HMJ®-kurssikokonaisuuden sisältö:
Jakso 1: Myynnin strategia ja suunnittelu
Jakso 2: Myynnin tavoitteet ja mittarit
Jakso 3: Myyjien johtaminen ja esimiestyö
Jakso 4: Myynnin tukeminen

”HMJ–kurssi oli tiivis ja monipuolinen paketti nykyaikaisen myynnin johtamisen saloihin. Kurssilta sai konkreettisia työkaluja myyntiprosessin systemaattiseen ja kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Oppien lisäksi kurssilta sai myös erittäin hyviä tyyppejä sparrailukavereiksi eri toimialoilta omaan verkostoon! Voin suositella kurssia myynnin esihenkilöille ja myyntityötä johtaville.” 
Myyntijohtaja Ilkka Heikkinen, Kotivara Oy

Tutustu hyvaksyttymyyntijohtaja.fi -sivustoon

Sivustolta näet mm. tulevat koulutukset, referenssit, aiemmilta kursseilta valmistuneet (luvan kuvan & nimen julkaisuun antaneet) ja muuta mielenkiintoista lisätietoa!


Katso ajankohtaiset tiedot tulevasta HMJ-kurssista: