Hyväksytty myyntijohtaja (HMJ®)

Hyväksytty myyntijohtaja® -valmennus on laadukas ja kokonaisvaltainen kurssikokonaisuus, joka tarjoaa nykyaikaiset menetelmät sekä käytännönläheisen toteutuksen myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen.

Houkuttelevan modernia osaamista myyntijohtajille!

Neliosainen HMJ® -kurssi valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen ja myynnin nykyaikaiseen johtamiseen.

Kenelle? HMJ-kurssi on suunnattu b2b myyntijohtajille tai näistä tehtävistä kiinnostuneille. Kurssi sopii myös vientimyyntiä tekeville b2b-yrityksille.

Myynnin johtaminen uudelle tasolle

Proaktiivisen kurssin aikana osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksia, verkostoitumaan sekä sparraamaan omia ideoitaan asiantuntijan ja osallistujien kanssa. Sparraustyyppisen opiskelun lisäksi osallistujat tekevät kurssilla oman organisaation myyntistrategian tai päivittävät jo olemassa olevaa.

Strategisen ajattelun kehittämisen lisäksi kurssi kattaa erityisesti myyntihenkilöstön johtamisen, myynnin suunnittelun sekä myynnin johtamisen yleisimmät kehittämisaiheet.

Kurssilla kuullaan myös kolme eri case-esimerkkiä myynnin johtamisesta ja käytännöistä eri myyntiorganisaatioissa sekä käydään aktiivista keskustelua osallistujien kokemuksista.

HMJ®-kurssikokonaisuuden sisältö:

  1. jakso: Myynnin strategia ja suunnittelu
  2. jakso: Myynnin tavoitteet ja mittarit
  3. jakso: Myyjien johtaminen ja esimiestyö
  4. jakso: Myynnin tukeminen

Osallistujilla on käytössään keskusteluryhmä sekä yhteinen sähköinen alusta, jossa on tehtäviä, videoita ja muuta oppimismateriaalia myynnin johtamiseen liittyen.

Tutustuu HMJ®-sivustoon:

Katso ajankohtaiset tiedot tulevista HMJ®-koulutuksista: