Koulutus ja tapahtumat

Kauppakamarin monipuolinen koulutustarjonta auttaa sinua ylläpitämään ja kehittämään omaa ja organisaatiosi osaamista. Osallistumalla laadukkaisiin koulutuksiimme ja muihin tapahtumiimme pääset vaihtamaan kokemuksia oman alasi edustajien kanssa ja löydät uusia yhteistyökumppaneita.

Koulutus ja tapahtumat


Kauppakamarin koulutukset – osaaminen voimavaraksi!

Kauppakamarit ovat Suomen suurimpia monimuotokouluttajia tarjoten lähi- ja etäkoulutuksia, livestriimejä, webinaareja sekä KoulutusOnline-palvelun.

Monipuolisesta tarjonnastamme löydät koulutuksia:

  • taloushallintoon ja verotukseen
  • henkilöstöhallintoon
  • kansainväliseen liiketoimintaan
  • johtamiseen ja esimiestyöhön
  • hallitustyön kehittämiseen sekä
  • myyntiin ja markkinointiin.

Koulutustemme tutkittuja vahvuuksia ovat tuotteiden ja palveluiden laatu, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen palvelutarjonta ja erinomainen asiakaspalvelu. Käytämme kokeneita asiantuntijoita, jotka tarjoavat käytännönläheisen näkökulman koulutusaiheisiin. Asiakastyytyväisyytemme oli vuonna 2020 4,4/5 ja NPS 75,1. Tutustu myös: Hyvä tietää koulutuksistamme.

Kauppakamarin jäsenenä organisaatiosi edustajat osallistuvat koulutuksiimme noin 40 % normaalia osallistumishintaa edullisemmin!

Jäsentilaisuudet

Jäsentilaisuuksissamme sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja luoda laadukkaita kontakteja. Kauppakamarimme järjestää vuosittain useita erilaisia tilaisuuksia seminaareista ja ajankohtaisinfoista rentoihin verkostoitumistapahtumiin. Suurin osa tilaisuuksista on jäsenillemme maksuttomia. Kalenteri täydentyy vuoden mittaan. Katso tulevat jäsentilaisuudet ja ilmoittaudu mukaan!

Yhteistyötapahtumat

Omien jäsentilaisuuksiemme lisäksi teemme yhteistyötä monien eri tahojen kanssa tapahtumien järjestämisen ja tapahtumamarkkinoinnin parissa.