Koulutus ja tapahtumat

Oulun kauppakamarin monipuolinen koulutustarjonta auttaa sinua ylläpitämään ja kehittämään sekä omaa että organisaatiosi osaamista. Osallistumalla laadukkaisiin koulutuksiimme ja muihin tapahtumiimme pääset vaihtamaan kokemuksia oman alasi edustajien kanssa ja löydät uusia yhteistyökumppaneita.

Kuvituskuva; ihmisiä pöydän ympärillä kokoustamassa.

Koulutus ja tapahtumat


Kauppakamarin koulutus – osaaminen voimavaraksi!

Kauppakamarit ovat Suomen suurimpia ajankohtais- ja monimuotokouluttajia tarjoten lähi- ja etäkoulutuksia, matkaseminaareja sekä KoulutusOnline-palvelun.

Oulun kauppakamarin monipuolisesta tarjonnasta löydät koulutuksia mm. talous- ja henkilöstöhallintoon, verotukseen, kansainväliseen liiketoimintaan, johtamiseen, hallitustyöhön ja myyntiin sekä markkinointiin liittyen. Järjestämme koulutuksia lähellä Sinua; Oulussa, Kajaanissa ja Ylivieskassa.
➡️ Tilaa koulutuksen uutiskirje

Koulutustemme tutkittuja vahvuuksia ovat tuotteiden ja palveluiden laatu, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen tarjonta ja erinomainen asiakaspalvelu. Käytämme kokeneita asiantuntijoita, jotka tarjoavat käytännönläheisen näkökulman koulutusaiheisiin. Kauppakamarin jäsenenä organisaatiosi edustajat osallistuvat koulutuksiimme lähes 40 % normaalia osallistumishintaa edullisemmin! Tutustu koulutuksiimme KauppakamariKaupassa

Asiakaspalautteita:
”Kauppakamarin koulutukset ovat hintalaatusuhteeltaan kohdallaan ja lisäksi tarjonta ja toteutus on osuvaa ja sujuvaa.”
”Oulun kauppakamarin palveluja olemme arvostaneet muun muassa kouluttajien tason, laadukkaiden materiaalien ja saavutettavuuden ansiosta.”


Jäsentilaisuudet

Jäsentilaisuuksissamme sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja luoda laadukkaita kontakteja. Kauppakamarimme järjestää vuosittain useita erilaisia tilaisuuksia seminaareista ja ajankohtaisinfoista rentoihin verkostoitumistapahtumiin. Suurin osa tilaisuuksista on jäsenillemme maksuttomia. Kalenteri täydentyy vuoden mittaan. Katso tulevat jäsentilaisuudet ja ilmoittaudu mukaan!

Yhteistyötapahtumat

Omien jäsentilaisuuksiemme lisäksi teemme yhteistyötä monien eri tahojen kanssa tapahtumien järjestämisen ja tapahtumamarkkinoinnin parissa.