KoulutusOnline

KoulutusOnline-verkkopalvelussa käytössäsi on reilut 300 verkkokoulutusta työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Tilaa tunnukset ja testaa KoulutusOnlinea maksutta kahden viikon ajan!

KoulutusOnline

Yli 300 kurssia ja huippuasiantuntijat ruudullasi silloin kun haluat!

KoulutusOnline-verkkopalvelussa koulutat itseäsi eri alojen huippuasiantuntijoiden opastamana ajasta ja paikasta riippumatta. Seuraa reaaliajassa kehitystäsi ja valloita uusia osaamisalueita!

KoulutusOnlinella opit uutta, päivität tietojasi ja kertaat oppimaasi omaan tahtiisi itsellesi sopivalla hetkellä. Palvelussa on aina käytössäsi laaja kokoelma kursseja kaikilla päätelaitteilla. Voit opiskella juuri itsellesi sopivia kursseja, tehdä taso-testejä ja luoda kursseista omia oppimispolkuja. Kehitystäsi seuraat helposti palvelun raporttien avulla.

KoulutusOnlinessa käytössäsi on jo yli 300 verkkokurssia:

  • työsuhdeasioista ja HR:stä
  • taloudesta
  • johtamisesta ja hallitustyöskentelystä
  • myynnistä
  • viestinnästä
  • juridiikasta
  • työelämä- ja digitaidoista.

ja lisää on tulossa!

Palvelussa opiskelet erittäin kokeneiden ammattilaisten johdolla. Kouluttajina toimivat Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehet ja asiantuntijat sekä vahva asiantuntijaverkostomme – mukana ovat mm. Sari Wulff, Tomi Peltomäki, Totti Karpela, Toivo Koski ja Peter Nyman. KoulutusOnlinea ylläpitää Helsingin seudun kauppakamari.

Kokeile ja vakuutu! Säästä aikaa. Panosta osaamiseesi missä ja milloin vain.

Jäsenetuhinta alk. 79 € + alv/kk 
Normaalihinta 105 € + alv/kk

Tilaa tunnukset ja testaa KoulutusOnlinea maksutta kahden viikon ajan!
Lisätietoja: myynti@helsinki.chamber.fi