Johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille. Fasilitoiduissa klubitapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä yli toimialarajojen. 

Kauppakamarin johtajaklubi

Johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille. Fasilitoiduissa klubitapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä yli toimialarajojen. Tapaamisissa kuullaan myös tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja.

Tervetuloa keskustelemaan vastuullisen työn tuomista haasteista ja päivän teemoista rennossa seurassa!

Kauppakamarin johtajaklubi – jo 10 vuotta innostusta, oivallusta, tukea ja monipuolisia näkökulmia

Kauppakamarin klubit ovat tarjonneet eri toimialojen johtajille ja päättäjille tärkeän keskustelufoorumin ja luottamusverkoston jo pian 10 vuoden ajan! Juhlavuoden 2021 kunniaksi klubitoimintamme uudistuu – haluamme tukea johtajuuttasi entistä paremmin.

Uudistuvan klubikonseptin myötä nykyiset kuusi klubia yhdistyvät yhdeksi johtajaklubiverkostoksi. Tarjoamme tämän myötä laadukkaan sisällön lisäksi nyt myös valinnanvapautta, valitse itsellesi parhaiten sopivat aiheet ja tapaamisajankohdat tai osallistu halutessasi vaikka kaikkiin kymmeneen! Etäosallistuminen mahdollistaa johtajaklubin laajentumisen valtakunnalliseksi luottamusverkostoksi. Myös uusi, klubilasten oma verkkoympäristö tukee verkostoitumista ja sujuvoittaa klubiasiointia.

Johtajaklubin jäsenyys sisältää:

  • 10 fasilitoitua tapaamista vuodessa, joissa tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja muun muassa taloudesta, myynnin kehittämisestä, HR:sta ja johtajuudesta
  • Vuosittainen klubilaisten huipputapahtuma
  • Neljä yritysvierailua vuodessa kiinnostaviin kohteisiin
  • Klubilaisten oma verkkoalusta
  • Vapaavalintainen Helsingin seudun kauppakamarin koulutuspäivä, joista lähes kaikkiin voi osallistua myös etänä (arvo noin 500 €)
  • Ammattikirjaston sähköinen johtamisen ammattikirjakokoelma käytössäsi 24/7 (arvo 295 €)
  • Työpaikkaturva työsuhteen päättymisen varalle: jos työsuhteesi päättyy, saat seuraavan laskutuskauden veloituksetta ja voit löytää uuden työpaikan verkoston avulla

Koe sparrauksen ja ammatillisen vertaistuen voima ja tule mukaan johtajaklubiin!

Hinta:
Jäsenetuhinta 1 890 € (+alv 24 %, 453,60 €)
Hinta 2 290 € (+alv 24 %, 549,60 €)

Voit osallistua klubitapaamisiin etänä, missä päin Suomea oletkin, tai tulla paikan päälle Helsinkiin. Tapaamisia järjestetään aamu- ja iltapäivisin, ja ne kestävät kaksi tuntia kerrallaan. Lähitapaamiseen kuuluu ajankohtaan sopiva tarjoilu (aamupala, lounas, after club cocktail).