Business Finlandin veturiekosysteemeistä rahoitusta ja kumppaneita TKI-toiminnallesi

Ajankohta ja paikka

Alkaa
12.10.2023
Päättyy
12.10.2023

Miljardiluokan veturiyritykset ja hieman pienemmät haastajayritykset tarvitsevat kumppaneita tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseen. Voisiko sinun yrityksesi tulevaisuuden tekeminen liittyä niihin? Kiinnostaako rahoitus ja kumppanuus?

Nyt 12.10.2023 seitsemän veturi- ja haastajayritystä ovat ensimmäistä kertaa esittäytymässä Pohjois-Suomessa! Oulun yliopiston järjestämässä ilmaisessa aamupäivätapahtumassa UBF2023 (University Business Forum) kuulet innostavia puheenvuoroja ja pääset verkottumaan. Tervetuloa mukaan!

  • Ponssen Juha Vidgren pitää keynote-puheen.
  • Paneelikeskusteluun ja sen jälkeisiin veturitapaamisiin osallistuvat edustajat Bittiumilta, Danfossilta, Konecranesilta, Mirkalta, Nokialta, Orionilta ja Valmetilta.
  • Lisäksi ohjelmaan sisältyy erityissessioita, joiden teemoina ovat muotiteollisuuden vihreä tulevaisuus ja tekoälyn mahdollisuudet. Sessiot ovat yhtä aikaa veturitapaamisten kanssa.

Business Finland on viime vuosina haastanut kansainvälisten yritysverkostojen vetureita panostamaan tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseen ja kasvattamaan merkittävästi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI) Suomessa. Rahoitusta ovat tähän mennessä saaneet: ABB, Bittium, Borealis Polymers, Danfoss, Fortum & Metsä Group, Kone, Konecranes, Meyer Turku, Mirka, Neste, Nokia, Orion, Picosun, Ponsse ja Epec, Sandvik, TietoEVRY, Valmet ja Wärtsilä. Kunnianhimoiseen tekemiseensä nämä yritykset tarvitsevat kumppaneita (sekä yrityksiä että tutkimusosapuolia) kehittämään ratkaisuja, teknologioita ja osaamista. Rahoitusta yhteistyölle on jaossa yhteensä satoja miljoonia.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat