Aamiaistilaisuus Oulussa 10.6. – Tositarinoita strategiatyöstä

Ajankohta ja paikka

Alkaa
10.6.2022
Päättyy
10.6.2022

Tule nauttimaan aamiainen, jolta strategia selviää hengissä. Kuulet kahvin kera konkreettisia tarinoita vaikuttavasta strategiatyöstä kotimaisissa kasvuyrityksissä sekä arkista strategiapuhetta ilman ohutta yläpilveä ja hopealuoteja. Samalla saat tukea ja työkaluja yleisiin strategiatyöhön liittyviin haasteisiin ja pätevän vastauksen jokaiseen kysymykseesi. Jaossa on oppeja, joita on kertynyt yli viidenkymmenen vuoden ja satojen organisaatioiden myötä. Avaamme aihetta esimerkein, joista monet löytyvät myös kirjastamme. Kuulet muun muassa:

  • Mitä opimme kotimaisten kasvuyritysten strategiatyöstä?
  • Milloin strategiatyö on vaikuttavaa?
  • Miten muut ovat varmistaneet strategian toteutumisen?

Tavoitteena on pitää tilaisuus rentona ja aihe läheisenä. Samalla sinulla on tilaisuus verkostoitua kasvokkain ja hakea omaksesi Pelastetaan strategia! Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaveriksi -kirja, jossa esitellään selkeä nelivaiheinen malli strategiatyön läpivientiin ja avataan parhaat vinkit systemaattisen toteutuksen ja vaikuttavan johtamisen tueksi. Kanssasi ovat Mika Sutinen ja Antti Haapakorva.

Tapahtuman kesto on 8.30-10.00. Tapahtumapaikka on Sokos Hotel Arina, Pakkahuoneenkatu 16. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Oulun Kauppakamarin ja Pohjois-Suomen Hallituspartnereiden kanssa.

Reittiohje 

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat