Pohjois-Suomen Hallituspartnerit on palkinnut Tammisella Nuijalla Pohjaset Oy:n, joka on 67-vuotias kasvava perheyritys

Tamminen Nuija-tunnustus luovutettiin Pohjaset Oy:lle Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry:n ja Oulun kauppakamarin yhteisillä HHJ Elotreffeillä. Palkinnon vastaanotti Raimo Pohjanen, Arto Ollitervo ja Rami Laine.

Pohjois-Suomen Hallituspartnerit kannustamme alueemme pk-yrityksiä ja palkitsemme joka vuosi Tamminen Nuija -palkinnolla yhden alueemme pk-yrityksen, joka on menestynyt avaamalla hallituksensa ovet riippumattomille jäsenille. Tamminen Nuija on huomionosoitus pohjoissuomalaiselle yritykselle, jossa hyvällä hallitustyöskentelyllä on saavutettu merkittävää arvonnousua.

Vuoden 2023 Tamminen Nuija – palkinnon saaja Pohjaset Oy on 67-vuotias kasvava perheyritys. Yhtiö on menestynyt ja toimialakenttä on laajentunut sekä kehittynyt ja kokonaisuutena konserni toimii vahvasti eteenpäin katsoen. Pohjaset-konsernissa työskentelee 135 henkilöä ja konsernin toiminta-alue kattaa suuren osan Suomea ja Pohjois-Ruotsin. Toimipisteet sijaitsevat Keminmaassa, Kemissä, Torniossa, Oulussa, Rovaniemellä, Jyväskylässä, Kemijärvellä, Kolarissa ja Ruotsin Bodenissa. Yrityksen liikevaihto oli 21,8 M€ (2022).

Pohjaset Oy:n hallituksen pitkään jatkunut, esimerkillinen ja systemaattinen hallitustyö vakuutti Pohjois-Suomen Hallituspartnereiden hallituksen, joka vastasi tänä vuonna valinnasta. Pohjaset Oy:n maine on hyvä ja omistajien, ja hallituksen keskinäinen luottamus on syventynyt vuosien saatossa. Hallitustyön vahvuuksia ovat selkeät roolit, säännöllinen ja ammattimainen ote hallitustyöhön.

Pohjaset Oy on perheyhtiö, jonka hallituksessa on neljä riippumatonta jäsentä. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Seppo Laine ja toimitusjohtajana Janne Pohjanen. ”Pohjaset Oy:n arvot, asiakkaat ovat yhteistyökumppaneita, arvostamme henkilöstöä, toimimme turvallisesti ja vastuullisesti, toimimme kannattavasti ja pidämme minkä lupaamme kuvastavat yrityksen arvomaailmaa”, toteaa Pohjois-Suomen Hallituspartnereiden puheenjohtaja Annukka Lantto.

Tamminen Nuija palkinto myönnettiin nyt 13. kerran. Ensimmäinen palkinto jaettiin vuonna 1993. Voittajayritysten menestystarinat ovat hyvin erilaisia, mutta niitä kaikkia yhdistää hyvän hallitustyön ja riippumattomien hallitusjäsenten merkitys saavutuksissa.

Tamminen Nuija -palkitut:

2023 Pohjaset Oy, Tornio
2022 Welado Oy, Oulu
2021 Efficient Network Partner ENP Oy, Liminka
2020 Oulun Kärpät Oy, Oulu
2019 Rakennusliike Temotek Oy, Oulu
2018 Lapland Hotels Oy, Muonio
2017 Proventia Group Oyj, Oulunsalo
2016 Admescope Oy, Oulu
2015 Meka Pro Oy, Oulu
2014 Coronaria Hoitoketju Oy, Oulu
2013 iLOQ Oy, Oulu

Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry on valtakunnallisen hallituspartneriverkoston Pohjois-Suomen aluejäsen. Yhdistys työskentelee pohjoisen alueen elinkeinoelämän kilpailukyvyn vahvistamiseksi erityisesti pk-yritysten hallitustyöskentelyä kehittämällä.

Lisätietoja:

Susanna Koutonen, toiminnanjohtaja, Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry, +358407184498, pohjois-suomi@hallituspartnerit.fi

Janne Pohjanen, toimitusjohtaja, Pohjaset Oy, +358 405728866, janne.pohjanen@pohjaset.com

Kategoriat:Hallitustyö