ResComin työ palkittiin 

ResComi Oy:n henkilöstöä

IT-yhtiö ResComi Oy on palkittu viidennestä peräkkäisestä kasvuvuodesta. Oulussa ja Raahessa toimivalle yhtiölle on myönnetty Kauppalehden Menestyjät 2022 -sertifikaatti tunnuslukuvertailujen perusteella. 

Toimitusjohtaja Raimo Seikkalan mukaan toimintaa ja prosesseja on onnistuttu kehittämään yhteistyössä osaavan henkilöstön ja menestyvien asiakkaiden kanssa.  

AlmaTalentin menestyjäluokituksessa ResComi on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Oulun 11600 yrityksen joukossa yritys sijoittui menestyneimpien 1,8 %:n joukkoon ja Raahen seutukunnassa parhaimpien 0,98%:n ryhmään.

Myös luottotietoyhtiö Bisnode Finland Oy on arvioinut yhtiön luottoluokitusta ja sijoittanut sen korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Arvion perusteena on ollut yhtiön vakiintunut toiminta, ei-negatiivinen tausta, hyvä talous ja positiivinen maksutapa. 

Asiakastieto on palkinnut saavutetut tulokset erikoissertifikaatilla. Sen mukaan ResComi on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään. Niinpä luottotietoyhtiö on myöntänyt Suomen Vahvimmat Platina- sertifikaatin vuosien 2020-2022 korkean Rating Alfa -luokituksen perusteella.  

ResComin liikevaihto kasvaa kuudetta vuotta peräkkäin, ja viimeisen vuoden aikana se on palkannut kuusi IT-osaajaa. Loppuvuonna palkkalistoille halutaan lisää kaksi Backend – kehittäjää. 

Kategoriat:Jäsenemme tiedottavat