Erja Sankari nimitetty iLOQin operatiiviseksi johtajaksi

Erja Sankari on nimitetty operatiiviseksi johtajaksi 1.2.2022 alkaen. Erjasta tulee myös iLOQin johtoryhmän jäsen. Ennen iLOQille tuloaan Sankari on työskennellyt Nokialla Global Supply Chain -yksikön johtajana. Nykyinen operatiivinen johtaja Esa Myllylä jää eläkkeelle kevään 2022 aikana.

Erja vastaa iLOQin globaalin toiminnan, sisäisten käytäntöjen ja toimintatapojen kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä sekä johtamisjärjestelmien eteenpäin viemisestä.

”iLOQ on tunnettu ja arvostettu yritys. Odotan innolla, että saan tuoda omaa asiantuntemustani ja auttaa vahvistamaan iLOQin asemaa johtavana toimijana ohjelmistoalustojen ja pilvipohjaisten palveluiden alalla”, Erja Sankari toteaa.

”Haluan kiittää Esaa koko johtoryhmän ja iLOQin puolesta hänen kovasta työstään ja omistautumisestaan ​​hänen kiitettävän uransa aikana iLOQissa. Me toivotamme hänelle onnellista ja rauhallista eläkkeelle siirtymistä. Odotan innolla yhteistyötä Erjan kanssa ja saumatonta vastuiden siirtoa varmistaaksemme yhtiömme strategioiden jatkuvan toteuttamisen”, sanoo iLOQin toimitusjohtaja Heikki Hiltunen.

Lisätietoa

  • Heikki Hiltunen, toimitusjohtaja, iLOQ Oy, Puh. 040 3170 260, heikki.hiltunen@iloq.com

iLOQ lyhyesti

iLOQ on nopeasti kasvava suomalainen yritys, jolla on johtava asema digitaalisen lukitusalan teknologisessa vallankumouksessa. iLOQ muuttaa mekaanisen lukituksen digitaaliseksi ja mobiilipohjaiseksi pääsyoikeuksien hallinnaksi. iLOQin ratkaisut perustuvat patentoituihin teknologioihin, jotka mahdollistavat elektronisen lukituksen ilman paristoja tai kaapeleita. iLOQ korvaa mekaaniset ja sähkömekaaniset lukitusjärjestelmät ympäristöystävällisillä ratkaisuilla, jotka ratkaisevat kadonneista tai kopioiduista avaimista, lukon ylläpidosta ja elinkaarikustannuksista aiheutuvat ongelmat. www.iloq.com

Kategoriat:Jäsenemme tiedottavat