Yhdessä kohti Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuetta

Ajankohta ja paikka

Alkaa
7.10.2021
Päättyy
13.10.2021
Tapahtumapaikka
Teams-kokous

Tervetuloa kaikille avoimiin Teams-tilaisuuksiin torstaina 7.10.2021 kello 10-12 ja keskiviikkona 13.10.2021 kello 17-19 kuulemaan ja keskustelemaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen osallisuusvalmistelusta!

Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusta käsittelevät lait vahvistettiin eduskunnassa viime kesänä. Uudistus on vihdoin totta!

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuetta valmistellaan yhdessä asukkaiden, henkilöstön, poliittisten päättäjien sekä sidosryhmien kanssa.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan eri tavoista, joilla voit osallistua ja vaikuttaa hyvinvointialueen rakentamiseen alueen asukkaana, asiakkaana, työntekijänä tai sidosryhmän edustajana.

Tilaisuudessa käsitellään Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun ajankohtaista tilannetta sekä keskustellaan asukkaiden, henkilöstön ja muiden toimijoiden mahdollisuuksista osallistua hyvinvointialueen valmisteluun ja toimintaan.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimet ja sisällöltään samanlaiset. Ne järjestetään Teams-tilaisuuksina, jotka tallennetaan. Iltatilaisuus keskiviikkona 13.10.2021 kello 17-19 tulkataan viittomakielelle.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat