Tervetuloa tukemaan tai osallistumaan ysiluokkien tyttöjen päivän tapahtumaan 11.10.2023 Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella!

Ajankohta ja paikka

Alkaa
11.10.2023
Päättyy
11.10.2023
Tapahtumapaikka
Oulun yliopisto Linnanmaan kampus

Valtakunnallisen Tyttöjen päivän tilaisuudessa nuoret ammattilaiset ja naisjohtajat kertovat urapoluistaan ja työpajoissa esitellään nuorille tekniikan ja luonnontieteellisten alojen ammatteja ja sisältöjä. Oulun soroptimistiklubin järjestämä tapahtuma toteutetaan messutyyppisesti työpajoina, joihin peruskoulun 9. luokan oppilaat voivat ilmoittautua etukäteen.

Haemme tapahtumaan yhteistyökumppaneita, jotka voisivat tarjota tilaisuuteen työpajaa, yritysesittelyä, naisjohtajan/ammattilaisen puheenvuoroa tai toimia muuten tapahtuman sponsoreina

Tavoitteemme on tarjota tapahtuma Oulun seudun kouluille maksuttomana. Sponsoroinnin kautta saatavat avustukset käytetään ohjelman ohella myös kuljetuskustannusten kattamiseen.

Lokakuun 11. päivä on kansainvälinen tyttöjen oikeuksien päivä, jonka merkeissä Suomen soroptimistit ovat organisoineet menestyksekkäästi vastaavan tilaisuuden aiemmin mm. Heurekan tiedekeskuksessa ja Vaasan yliopistossa. Oulun soroptimistiklubi jatkaa tänä vuonna teemaa tyttöjen innostamiseksi teknisille aloille.

Vaikka tilaisuus järjestetään Tyttöjen päivänä, kutsumme sinne yhdeksäsluokkalaisia sukupuolesta riippumatta. Alustavan ohjelman mukaan tilaisuus alkaa klo 11:30. Työpajat jatkuvat klo 12 alkaen tasatunnein ja puheenvuorot 20 minuutin välein klo 16 saakka.  

Maarit Peltoniemi
Presidentti
SI Oulu

Jos kiinnostuitte, lisätietoa ja ilmoittautumiset mielellään jo 25.5.2023 mennessä!

Yhteyshenkilö:
Jaana Kokko
kokkojaana1@gmail.com
044-7125852

Järjestömme on maailmanlaajuinen eri ammatteja, kulttuureita ja maita edustavien naisten organisaatio, jolla on edustuksensa myös YK:ssa. (https://www.soroptimistinternational.org/)

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat