Millainen on hyvä päästöhyvityshanke? – Ilmainen webinaari yrityksille

Ajankohta ja paikka

Alkaa
11.5.2023
Päättyy
11.5.2023
Tapahtumapaikka
Webinaari

Miksi päästöt kannattaa hyvittää kotimaassa? Miksi päästökaupan tulee olla ”lisäistä” ja miten se mitataan? Millainen on hyvä metsäalan päästöhyvityshanke?

Innofor järjestää ilmaisen verkkoseminaarin torstaina 11.5. klo 9.15 – 10.30 aiheena ”Laadukasta päästöhyvitystä kotimaisista metsistä”. Aihepiirin esittelee Innofor Oy:n puheenjohtaja Marcus Walsh; kommenttipuheenvuorot pitävät KLINGER Finland Oy:n Kehityspäällikkö Erkko Einiö sekä Suomen Ympäristökeskuksen johtava tutkija dos. Sampo Soimakallio.

Webinaarin aihe on mitä ajankohtaisin, sillä kasvihuonekaasupäästöjen hyvitys sijoittamalla kotimaisiin metsiin houkuttelee yhä useampaa suomalaisyritystä. Yhtä helppoa kuin puiden istutus tai metsän rauhoitus?! Eipä ole. Kasvihuonekaasuja lisäisesti sitova hanke ei voi olla vain normaalia metsätaloutta toisella nimellä. Heikon päästökauppahyvityksen ostosta voi myöhemmin olla yritykselle jopa mainehaittaa.

Tule mukaan, niin tiedät mitä yrityksesi kannattaa seuraavaksi tehdä! Rekisteröitymällä saat ilmaiseksi myös Ostajan oppaan metsäalan päästöhyvityskauppaan, joka käsittelee webinaarin aihetta.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat