Pohjois-Ruotsin ja Pohjois-Norjan mahdollisuudet no1 2024

Uudistunut kuukausitiedotteemme ilmestyy nyt 6 kertaa vuodessa.

Keskitymme edelleen yrityskontakteihin Pohjois-Ruotsissa sekä Pohjois-Norjassa. Tarjousmahdollisuuksista jätämme pois alle 100 miljoonan euron asuntoprojektit johtuen yrityksiemme palautteesta. Isoimmista teollisuusprojekteista ja niiden aikatauluista sekä kontaktihenkilöistä tulemme myös vastaisuudessa tiedottamaan. Uutta ovat myös otsikot jotta teidän on helpompi löytää etsimänne.

Uutisia Pohjois-Norjasta

Energi I Nord on nyt BusinessOulun uusi yhteistyökumppani. Energi i Nord on klusteri, jossa on jäseniä energiasektorilta Pohjois-Norjasta. Tavoitteena on luoda liiketoimintaklusteri, joka edistää energian siirtymistä ja arvon luomista pohjoisen yrityksille ja yhteisöille. Jäseninä Equinor (entinen Statoil), Mo Industripark, Arctic Energy Partners, Norges arktiske universitet, energia yhtiöitä sekä useita muita pienempiä yrityksiä. Yrityksillämme on nyt uusi kanava Pohjois-Norjan teollisuuden vihreän siirtymän projekteihin.

Uutisia Pohjois-Ruotsista

Onnittelut Fimpec Oy:lle! Fimpec avasi toimiston Kiirunaan. Fimpec työskentelee energia- ja teollisuus-sektorin rakennushankkeiden projektinhallinnan ja suunnittelun sekä infrastruktuurihankkeiden ja kiinteistöjen parissa. Fimpec Malmfälten tulee kuulumaan Fimpec AB:n Pohjois-Ruotsin liiketoiminta-alueeseen jota johtaa Fimpecin Pohjois-Ruotsin johtaja, hyvä tuttumme, Leif Hedlund.

Etsittekö Ruotsin kieltä äidinkielenä osaavaa? Uusi oululainen nimeltä Birgitta Pihlajisto etsii uusia haasteita ja voi olla apuna teidän Ruotsin aktiviteeteissä. birgittapihlajisto366@hotmail.com 040-619 4400

Lue koko BusinessOulun julkaisema Pohjois-Norjan sekä Pohjois-Ruotsin tarjouspyynnöt uutiskirje, täältä.