Osakeyhtiön tilinpäätös, Oulu/etä

Ajankohta ja paikka

Alkaa
15.12.2021
Päättyy
15.12.2021
Tapahtumapaikka
Technopolis Ydinkeskusta
Sepänkatu 20, 90100 Oulu
tai etäosallistuminen (Teams)

Ajankohta: 15.12.2021 klo 9.00-16.00
Paikka: Technopolis Ydinkeskusta, Sepänkatu 20, Oulu tai etäosallistuminen (Teams)

Tervetuloa koulutukseen, jossa käsitellään merkittävimpiä kirjanpitolain säännöksiä ja niiden vaikutuksia laadittaviin tilinpäätöksiin. Päivän aikana analysoidaan käytännön esimerkkejä hyödyntäen yhtiön tuloslaskelman, taseen ja rahoituslaskelman sisältö. Samalla perehdytään olennaisiin seikkoihin, jotka niin kirjanpitäjien, yrittäjien, talouspäälliköiden, rahoittajien kuin muiden yrityksen taloudellista tilaa analysoivien tulee ottaa huomioon tilinpäätöstä laatiessaan. Samalla analysoidaan, mitä tilinpäätös todellisuudessa kertoo yrityksen taloustilanteesta omistajille, rahoittajille ja tilinpäätöksen laatijalle.

Vaikka sähköisen taloushallinnon merkitys ja sen hyödyntäminen korostuukin entisestään, on nykyäänkin tilinpäättäjän oma vahva ammattitaito erittäin merkittävässä roolissa informatiivisen ja laadukkaan tilinpäätöksen kannalta. Tervetuloa siis syventämään ammattitaitoasi!

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille varmuutta siitä, että yrityksen tilinpäätös on laadittu asianmukaisesti ja että se täyttää niin yrityksen omistajien, viranomaisten kuin muidenkin sidosryhmien siihen kohdistamat tarpeet voimassa olevan tilinpäätösnormiston näkökulmasta. Päivän aikana käsitellään myös osakeyhtiön verotukseen liittyviä seikkoja sekä käytössä olevia tuloksenjärjestelymahdollisuuksia. Lisäksi käydään läpi osakeyhtiön toimintakertomuksen laadintaan liittyviä olennaisia säännöksiä. Tervetuloa kouluttautumaan!

Asiantuntijana toimii KHT Henry Kampman, joka on osakkaana Revisium Oy:ssä. Henryllä on pitkäaikainen kokemus tilinpäätöksiin liittyvien kysymysten kouluttamisesta. Aiemmassa työssään hän on toiminut taloushallinnon johtotehtävissä. Asiakaspalautteiden perusteella Henryn pitämät koulutustilaisuudet ovat olleet erittäin käytännönläheisiä, ajankohtaisiin asioihin pureutuvia ja osallistujien ammattitaitoa kehittäviä.

OHJELMA:

  • Kirjanpitolain merkittävimmät säännökset ja niiden vaikutus tilinpäätöksen laatijalle
  • Tuloslaskelman ja taseen sisältö ja niihin liittyvät arvostus- ja esittämistavat tilinpäätöksessä
  • Rahoituslaskelman laadintavelvollisuus ja sen tuottaman informaation merkitys yritykselle
  • Osakeyhtiön verotus ja vähennysoikeudet verotuksessa
  • Toimintakertomuksen laadinta ja sen sisältö
  • Yrityksen liitetiedot ja niiden merkitys tilinpäätöksen antaman oikeiden ja riittävien tietojen kannalta
  • Kirjanpitolautakunnan tuoreimmat yleisohjeet ja lausunnot

Aikataulu:
8.45 Ilmoittautuminen ja aamiainen, etäyhteyden avaus
9.00 Koulutuksen avaus
12.00 Lounastauko
14.15 Iltapäivän kahvitauko
16.00 Koulutus päättyy

—————————————-

Lisätiedot: palvelujohtaja Riitta Schroderus, puh. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Ilmoittautuminen: 8.12. mennessä KauppakamariKaupan kautta TÄÄLTÄ.
Luomalla tunnukset ja kirjautumalla sisään verkkokauppaan ohjelma laskee automaattisesti jäsenetuhinnan, mikäli organisaationne on kauppakamarin jäsen. Etuhinta edellyttää siis kirjautuneena asiointia. Voit ilmoittautua koulutukseen myös: jaana.lahtinen(at)chamber.fi, puh. 050 408 0663.

Osallistumismaksu: jäsenhinta 390 € + alv 24%, hinta 585 € + alv 24 % (sis. koulutus, materiaali ja lähikoulutuksessa ohjelmaan merkityt tarjoilut).

Perumisehdot: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle. Sähköisen materiaalin tilanneilta perimme materiaalin hinnan, jos materiaali on lähetetty ennen perumista.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Oulun kauppakamarilla on oikeus perua koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Koulutus on päättynyt.

Katso tulevat koulutukset