Tuplavoitto Iso-Syötteelle maailmanlaajuisessa hiihtokeskusalan palkintogaalassa

Hiihtokeskus Iso-Syöte ja rinteiden juurella sijaitseva KIDE Hotel by Iso-Syöte valittiin jälleen Suomen parhaiksi maailmanlaajuisessa hiihtokeskusalan palkintogaalassa, World Ski Awardseissa. World Ski Awards palkitsee kansainvälisesti vuosittain järjestettävässä äänestyksessä alan johtavia hiihto- ja lomakeskuksia sekä hotelleja eri kategorioissa. Palkinnon voittajista päättävät asiakkaat, jotka äänestävät suosikkejaan.

Hiihtokeskus Iso-Syöte palkittiin vuoden 2022 gaalassa neljättä kertaa Suomen parhaana hiihtokeskuksena ja KIDE Hotelli toistamiseen Suomen parhaana lasketteluhotellina. Hiihtokeskuksen aiemmat voitot ovat vuosilta 2017, 2018 ja 2019. KIDE Hotelli puolestaan voitti oman kategoriansa myös viime vuonna. Voitetun kategorian lisäksi KIDE Hotelli oli toistamiseen ainoana suomalaisena hotellina ehdolla maailman parhaaksi vihreäksi lasketteluhotelliksi. World’s Best Green Ski Hotel -kategoriaan ehdolle valitaan toimijoita, joiden liiketoimintamalli osoittaa sitoutuneisuutta kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.

”Olemme erittäin iloisia ja otettuja voitosta, ja ennen kaikkea kiitollisia asiakkaillemme ja äänestäjille. Teemme Iso-Syötteellä töitä suurella sydämellä, joten tällainen asiakkailta saatu tunnustus lämmittää erityisesti”, iloitsee Mikko Terentjeff, Hiihtokeskus Iso-Syötteen ja KIDE Hotellin operatiivinen johtaja.

KIDE Hotellin kansainvälinen kiinnostus nousussa

KIDE Hotelli sekä Iso-Syötteen upea luonto ja monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet ovat herättäneet kiinnostusta niin kansainvälisten medioiden kuin ulkomaalaisten matkailijoiden ja matkanjärjestäjien keskuudessa. Kansainvälisten matkailijoiden määrä KIDE Hotellissa on ollut tasaisessa nousussa, koronavuotta lukuun ottamatta, aina hotellin avaamisesta lähtien ja talvikaudella 2022–2023 ulkomaalaisten vierailijoiden osuus tulee kasvamaan voimakkaasti.

”Talvelle on tehty paljon KV-varauksia, ja ensimmäiset asiakkaat saapuvat jo marras-joulukuun vaihteessa. Viime vuoteen verrattuna kansainväliset asiakkaat ovat olleet varauksissa selkeästi aikaisemmin liikkeellä, ja matkailijoita tulee edellisvuosia laajemmin eri puolilta Eurooppaa sekä Aasiasta asti”, kertoo KIDE Hotellin myyntipäällikkö Juhani Ikonen.

Kansainvälisiä matkailijoita Iso-Syötteellä kiinnostavat erityisesti luonto sekä monipuoliset aktiviteetit. Laskettelun lisäksi erityisesti huskysafarit sekä revontuliretket ovat ulkomaalaisten vierailijoiden suosiossa, mutta myös sähköpyöräsafarit ovat herättäneet entistä enemmän kiinnostusta. KIDE Hotellissa kansainväliset matkailijat arvostavat sen tarjoamaa kestävää matkailuelämystä sekä hotellin keskeistä sijaintia Iso-Syötteen palveluiden ja aktiviteettien välittömässä läheisyydessä.

https://www.isosyote.fi/fi/tuplavoitto-iso-syotteelle-world-ski-awardseissa

Kategoriat:Jäsenemme tiedottavat