Chief Executive Search rantautuu pohjoiseen Suomeen

Vesa Schutskoff, Partner, Chief Executive Search

Johdon suorahakualan uudistaja Chief Executive Search perustaa Ouluun liiketoimintayksikön palvelemaan keskisen ja pohjoisen Suomen asiakkaita. Chief Executive Search, tuttujen kesken ’Chief’, perustettiin keväällä 2020 uudistamaan ylimmän johdon suorahakualaa, johdon kehittämistä sekä tukemaan asiakkaiden strategioiden operatiivista toimeenpanoa. Chiefin muut yksiköt sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

”Olemassaolomme tarkoitus ja missiomme on tehdä Suomesta erinomaisen johtajuuden ja hyvin toimivien johtoryhmien ja hallitusten maa – yksi toimeksianto kerrallaan. Haluamme profiloitua toimialalla raikkaaksi ja varteenotettavaksi premium-tason vaihtoehdoksi, joka uudistaa positiivisesti, rohkeasti ja reippaasti omaa sekä toimialan toimintaa – erityisesti liiketoiminnallista asiakasarvoa ja kandidaattikokemusta painottaen” tiivistää Chiefin toimitusjohtaja Hannu-Matias Nurmi.

Pohjoisen Suomen liiketoiminnoista vastaa elokuusta 2023 alkaen partnerina Vesa Schutskoff. Vesalla on ylemmän johdon rekrytointien sekä strategioiden operatiivisen toimeenpanon konsulttikokemusta yli 10 vuotta. Hän on toiminut pohjoisen Suomen liiketoiminnan johtotehtävissä noin 8 vuotta. Lisäksi hän on toiminut kadettiupseerina 10 vuoden ajan, pääasiassa johtamisen opettajana ja pääopettajana palkatun henkilöstön koulutuksessa.

Chief Executive Search on yksi Suomen nopeimmin kasvavista puhtaasti toimitusjohtaja-, johtoryhmä- ja hallitustehtäviin erikoistuneista suorahakuyhtiöistä. Suorahaun ohella tarjoamme johtajien ja johtoryhmien auditointia sekä valmennusta. Siinä missä perinteinen suorahakuprosessi päättyy, me vasta aloitamme: jokainen hakemamme johtaja saa starttinsa tueksi 6–9 kuukauden uuden johtajan coaching-ohjelman, ja olemme muutenkin uudelleenmuotoilleet tarjontamme siten, että palvelumme tarjoaa enemmän arvoa alan yleiseen odotusarvoon nähden. Perusteellinen prosessimme johtaa hyvään osumatarkkuuteen: peräti 97 % valitsemistamme johtajista on tehtävissään 12 kk rekrytointinsa jälkeen, ja valtaosa toimeksiannoistamme tulee nykyisiltä tyytyväisiltä asiakkailtamme. Jos johtoryhmäsi tai hallituksesi kaipaa vahvistamista, ole yhteydessä kokeneisiin asiantuntijoihimme.

Yhteyshenkilöt ja lisätiedot

Hannu-Matias Nurmi
Managing Partner
hannu-matias.nurmi@chief.fi
 +358 40 809 5291

Vesa Schutskoff
Partner
vesa.schutskoff@chief.fi
+358 40 511 4489

Helsinki – Oulu – Tampere
www.chief.fi
Seuraa meitä LinkedInissä

Kategoriat:Jäsenemme tiedottavat