Welcome to Oulu -tapahtuma Manner­heimin puistossa 2. syyskuuta

Ajankohta ja paikka

Alkaa
2.9.2021
Päättyy
2.9.2021
Tapahtumapaikka
Manner­heimin puisto, Oulu

Welcome to Oulu -tapahtuma järjestetään torstaina 2.9. klo 13-17 Mannerheimin puistossa. Tapahtuma on tarkoitettu niin uusille oululaisille kuin jo pitempäänkin Oulussa asuneille, jotka toivovat saavansa lisää tietoa englanniksi tai suomeksi. Tietoa saa myös muilla kielillä.

Tapahtuma kokoaa samaan paikkaan laajan kattauksen Oulun erilaisia palveluja. Monikulttuurikeskus Villa Victorin koordinoimassa tapahtumassa on mukana yli 20 yhteistyötahoa.  

Tietoa on tarjolla muun muassa erilaisista vapaa-ajan- ja opiskelumahdollisuuksista ja vaikkapa yrityksen perustamisesta. Mukana ovat muun muassa Oulu10-palvelut, viranomaispalveluja sekä useita vapaa-ajantoimijoita.

Tapahtumassa voi testata erilaisia soittimia, osallistua kaupunkisuunnistukseen tai ilmaisille opastetuille kävelykierroksille. Suomenkielinen kävelykierros alkaa Mannerheimin puistosta klo 15 ja englanninkielinen klo 16.30. Myös kirjastoauto Onneli vierailee puistossa.

Kävelykierroksille kannattaa ilmoittautua etukäteen, koska mukaan voidaan ottaa vain 25/kierros.

Ilmoittaudu suomenkieliselle kävelykierrokselle klo 15 alkaen.

Registration for a walking tour in English at 5,30 pm.

Lavallakin tapahtuu: sirkusakrobaatit Kat & Jared esiintyvät kaksi kertaa iltapäivän aikana, International School of Music musisoi ja lisäksi zumbataan kaikki yhdessä. Myös lapsille on erillistä ohjelmaa.

Tervetuloa!

Oulun kauppakamari ja Oulu talent hub -hanke ovat tapahtumassa mukana.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat