Viennin ja tuonnin haasteita – merikuljetukset ja globaalit kuljetusketjut

Ajankohta ja paikka

Alkaa
23.11.2021
Päättyy
23.11.2021

Tervetuloa Teams-verkkotapahtumaan Viennin ja tuonnin haasteita – merikuljetukset ja globaalit kuljetusketjut tiistaina 23.11. klo 14.00 – 15.30.

Tilaisuus on tarkoitettu kauppakamarien jäsenyritysten edustajille.

Keskuskauppakamari yhdessä kauppakamarien kanssa on seurannut koronarajoitusten vaikutuksia Suomen vientiin ja tuontiin sekä sitä tukeviin kuljetuksiin. Viime aikoina yritykset ovat kertoneet uusista kuljetuksiin liittyvistä ongelmista, kuten konttipulasta, viivästyneistä kuljetusajoista ja lisääntyneistä epävarmuustekijöistä, minkä Kauppakamarin tuore vientiyrityskysely vahvistaa.

Keskuskauppakamari järjestää 23.11.2021 klo 14.00-15.30 virtuaalisen keskustelutilaisuuden kauppakamarien jäsenyrityksille viennin ja tuonnin kuljetusten toimivuudesta. Tilaisuudessa European Sea Ports Organisation ESPO:n puheenjohtaja ja Suomen Satamaliiton toimitusjohtaja Annaleena Mäkilä kertoo ajankohtaisia näkymiä Suomen ja Suomelle tärkeiden satamien tilanteesta. Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliiton toimitusjohtaja Petri Laitinen käyttää puheenvuoron otsikolla globaalit kuljetusketjut häiriötilassa – milloin tilanne rauhoittuu. Kuulemme myös kommenttipuheenvuorot teollisuuden ja päivittäistavaratoimijoiden edustajilta.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat