Työelämän suomea – töihin Suomeen -koulutus käynnistyy tammikuussa 2022

Ajankohta ja paikka

Alkaa
1.10.2021
Päättyy
5.11.2021

Tarvitsetko vahvistusta suomen kielen taitoosi työelämässä? Tunnetko korkeakoulutetun maahanmuuttajan, jonka työllistymismahdollisuudet paranisivat kielitaidon kehittymisen myötä?

Oulun yliopiston tuottama Työelämän suomea -koulutus kehittää osallistujien suomen kielen taitoa erilaisissa työelämän kommunikointi- ja viestintätilanteissa. Koulutus on tarkoitettu suomen kieltä arkitilanteissa jo kohtalaisesti hallitseville.
Työelämän suomea -koulutus muodostuu neljästä suomen kielen kurssista ja työelämään tutustumisesta. Koulutus alkaa tammikuussa ja kestää kesäkuun loppuun. Koulutuksen aikana harjoitellaan viestintää (sekä puhumista että kirjoittamista) erilaisissa työelämän tilanteissa. Koulutus sisältää myös kieliharjoittelun suomalaisessa työympäristössä.

Hakuaika on käynnissä ja päättyy 5.11.2021.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti korkeakoulutetuille ICT-alan maahanmuuttajille, mutta koulutukseen voivat hakea myös muiden alojen korkeakoulutetut maahanmuuttajat. Koulutus on osallistujille maksuton.

Lue lisää koulutuksesta ja hae mukaan jo tänään: www.oulu.fi/fi/joy/koulutushaku/tyoelaman-suomea-toihin-suomeen

Lisätietoja:

Monika Luukkonen
Oulun yliopisto, Täydentävien opintojen keskus
monika.luukkonen@oulu.fi

Oulun yliopisto on kaikille avoin! JOY – Jatkuvan oppimisen yliopisto -tarjonnasta löydät satoja koulutuksia kaikkiin elämäntilanteisiin.
Tuotamme myös räätälöityjä koulutusratkaisuja yritysten ja organisaatioiden yksilöllisiin tarpeisiin. Tule mukaan oppimaan, inspiroitumaan ja onnistumaan!

JOY – Elämänmittainen kumppani oppimisessa.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat