Kansainvälinen osaaja -päivä 7.10.2021

Ajankohta ja paikka

Alkaa
7.10.2021
Päättyy
7.10.2021

Kansainväliset opiskelijat tutustuvat oman alansa yrityksiin päivän ajan – Tervetuloa mukaan tempaukseen 7.10.2021!

Työyhteisöt kansainvälistyvät. Tule mukaan muutokseen ja johda yrityksesi seuraavalle tasolle.

Mistä on kyse?

Kansainvälinen osaaja – päivä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Oulussa. Otamme reilusti mallia Hämeestä. Siellä on tehty hyvää työtä ja onnistuttu. Tutustutettu yrityksiä ja alueella opiskelevia kansainvälisiä ammattilaisia toisiinsa. Kaikki hyötyvät, työ kohtaa tekijänsä, yritys saa potkua kansainvälistymiseen ja uusia pelinrakentajia kaupankäyntiin. Arvokkaita vinkkejä jaetaan käytäntöjen parantamiseksi.

Haluamme alueemme yliopistosta, ammattikorkeakoulusta ja ammattioppilaitoksista valmistuvat kansainväliset opiskelijat työllistymään tänne paremmin. Osaajapäivä auttaa opiskelijoita tutustumaan yrityksiin mahdollisina työnantajina.

Yrityksille päivä tarjoaa askeleen kohti kansainvälisempää työyhteisöä ja mahdollisuuden vahvistaa vientiä sekä kansainvälistä kauppaa. Yritys vastaanottaa päiväksi tai muutamaksi tunniksi ulkomaalaistaustaisia opiskelijoita, työharjoittelijoita ja työntekijöitä tutustumaan toimintaan. Näin yritys

  • Saa tietoa opiskelijoiden kotimaasta
  • Voi arvioida yrityksesi tarvetta hyödyntää kansainvälisiä osaajia
  • Verkostoituu alueen opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa.
  • Vahvistaa työnantajamielikuvaa rekrytointitarpeita ajatellen.

Ulkomaalaisille opiskelijoille päivä tarjoaa mahdollisuuksia työharjoitteluun tai työllistymiseen valmistumisen jälkeen. Päivän aikana osallistujat voivat yhdessä pohtia opiskelijan ja yrityksen tarpeita.

Milloin? 7.10.2021

Mitä yritykseltä vaaditaan? Avointa mieltä, halua kasvaa ja menestyä paremmin kansainvälisesti ja ulkomaisten osaajien tuella. Ilmoittautuville opiskelijoille ja yrityksille olemme tehneet valmiiksi kymmenen kohdan listan, jota voi halutessaan päivän aikana seurata.

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot:
Marja Nousiainen
Projektikoordinaattori, Oulu Talent Hub-hanke
Oulun kauppakamari
marja.nousiainen@chamber.fi
puh. +358505519544

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat