IT-mahdollisuudet Ukrainassa

Ajankohta ja paikka

Alkaa
22.11.2021
Päättyy
3.12.2021

IT-ala kasvaa Ukrainassa 20% vuosivauhtia, yritysten ja kehittäjien määrä ylittää jo 4,000 ja 200,000. Osaava, kielitaitoinen ja luova resurssi sekä sama aikavyöhyke tekevät maasta houkuttelevan kehitys- ja tukitoiminnoille (ulkoistetuille ja in-house).

Globaalit toimijat kuten Ericsson, Oracle Labs ja Samsung R&D ovat toimineet jo pitkään maassa, jonka potentiaali tuo globaalia kilpailuetua myös suomalaisfirmoille (millä tahansa alalla, jossa ymmärretty digitalisuuden realiteetti). Ulkoistaminen ja alihankinta luotettavan kumppanin kautta on turvallinen keino päästä käsiksi vaadittuun osaamiseen. Samalla suomalaisyritys saa kehittäjätiiminsä ympärille vaaditun infrastruktuurin.

22.11.-3.12. B2B verkottumistapahtuma

Tapahtuma tarjoaa suomalaisfirmoille mahdollisuuden sopia lyhyitä intro-tapaamisia yritysten, kuten ComputoolsN-iXIntetics ym. kanssa, joilla jo kumppaneita EU maissa, USA:ssa ja Aasiassa, joille he tekevät räätälöityjä tuotteita ja ulkoistamispalveluita.

Rekisteröityminen ja lisätietoja tapahtumasta, osallistujien vahvuuksista (ohjelmistokielet, palvelut ja osaamisen soveltamismahdollisuudet eri teollisuudenaloille). Ilmainen rekisteröityminen tapahtumaan viimeistään 21.11.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat