Ihmistieteiden datasta liiketoimintaa?

Ajankohta ja paikka

Alkaa
29.9.2022
Päättyy
29.9.2022
Tapahtumapaikka
LeaF tutkimusinfrastruktuuri / Zoom-etäyhteys

Millaista dataa ihmisten toiminnasta ja vuorovaikutuksesta voidaan kerätä? Mitä datatalous mahdollistaa yrityksille? Millaista tietoa aiheesta tarvitaan alueellamme?
Tervetuloa yritysten brunssitilaisuuteen, jossa näitä teemoja avataan asiantuntijavetoisesti.

Tapahtuman tiedot

Aika: To 29.09.2022 klo 08:45 – To 29.09.2022 klo 12:00
Paikka: LeaF tutkimusinfrastruktuuri / Zoom-etäyhteys

Tilaisuuden avauspuheenvuoron pitää teollisuusprofessori Mika Ruokonen. Hän on digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen, jolla on laaja kokemus datasta ja tekoälystä, digitaalisesta mediasta, sähköisestä kaupankäynnistä, digitaalisesta markkinoinnista ja ohjelmistoratkaisuista. Mika on toiminut useissa johtotehtävissä liittyen strategian ja liiketoiminnan kehittämiseen, innovaatiotoimintaan, muutosjohtamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin.

Toisen asiantuntija-alustuksen tarjoilee lääketieteellisen tekniikan professori Tapio Seppänen, jonka erikoisalana on digitaalisen datan ja signaalien analyysiteknologiat. Tapio on edelläkävijä ihmisen mittaamiseen liittyvän datan analysoinnin, algoritmien ja sovellusten kehittämisessä. Esimerkkejä hänen kiinnostuksen kohteistaan ovat: ihmisen terveydentilan mittaaminen biosignaaleista ja lääketieteellisistä kuvista, oppimistieteiden analytiikka, ja erilaisten ihmistieteisiin liittyvien datakokonaisuuksien hallinta ja analyysit.

Tilaisuuden ohessa tutustumme LeaFin tiloihin, laitteisiin sekä menetelmälliseen osaamiseen, joka soveltuu tutkimuksen ja yrityselämän käyttöön. 

Tapahtuma on maksuton. Tarjoamme brunssin paikan päällä osallistuville yrityksille.
Tarjoilujen varaamiseksi ilmoittaudu pe 23.9. mennessä.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat