Kauppakamarin Veropäivä 2021, Oulu/etä

Ajankohta ja paikka

Alkaa
24.11.2021
Päättyy
24.11.2021
Tapahtumapaikka
Scandic Oulu City
Saaristonkatu 4 Oulu
tai etäosallistuminen (Teams)

Katsaus vuoden 2022 talousnäkymiin!

Vuosittainen taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma tarjoaa keskeiset lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviinä, käytännönläheisenä pakettina. Järjestämme Veropäivän perinteiseen tapaan alueellamme kolmella eri paikkakunnalla: Kajaanissa 4.11., Ylivieskassa 18.11. ja Oulussa 24.11. Voit osallistua kaikkiin myös etänä. Tervetuloa mukaan!

Ajankohta: 24.11.2021 klo 9.00-16.00
Paikka: Scandic Oulu City, Saaristonkatu 4, Oulu tai etäosallistuminen (Teams)

ASIANTUNTIJAT:

KTM Emmiliina Kujanpää työskentelee johtavana veroasiantuntijana Keskuskauppakamarissa, jossa hän vaikuttaa yrityksiä koskevan verolainsäädännön kehittämiseen. Hän toimii jäsenenä keskusverolautakunnassa ja verotuksen oikaisulautakunnassa sekä eräissä valtiovarainministeriön työryhmissä. Emmiliina on erikoistunut kotimaiseen ja kansainväliseen yritysverotukseen, ja julkaissut siltä saralta useita asiantuntijakirjoituksia

KLT Risto Walden, Bilanssi Oy (kuvassa). Risto on innostava ja energinen luennoitsija. Hän kuuluu Suomen eturivin asiantuntijoihin kirjanpidollisella ja verotuksellisella osaamisellaan ja on kirjoittanut useita teemaan liittyviä kirjoja ja artikkeleita. Walden on aiemmin työskennellyt Helsingin kauppakorkeakoulussa ja Verohallinnossa.

KTT, Tax Partner Tomi Viitala, Deloitte. Tomin osaamisaluetta on kansainvälinen yritysverotus. Tomi on aiemmin työskennellyt veroasiantuntijana mm. EY:llä, Keskuskauppakamarissa ja valtiovarainministeriössä. Hän on toiminut myös vero-oikeuden apulaisprofessorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

OHJELMA:
8.30 Aamiainen
8.45 Etäyhteyden avaus
9.00 – 9.10 Tilaisuuden avaus

Yrityskauppojen verokysymyksiä

 • Käyttöomaisuusosakkeiden tunnusmerkit
 • Asiantuntijamenojen vähentäminen
 • Varainsiirtoverokysymyksiä

Ajankohtaista verolainsäädännöstä

 • Budjettiriihen veropäätökset
 • Investointikannustimien muutokset
 • Kotitalousvähennyksen muutokset
 • Työsuhde-etujen muutokset
 • Suomeen suuntautuvien työmatkojen verotus
 • Muut kansainvälisen verotuksen muutokset

Uutta verotuksen oikeuskäytäntöä

Kirjanpidon ajankohtaiskatsaus

 • Kirjanpitolautakunnan uusimmat lausunnot
 • Kirjanpitolautakunnan yleisohje menetelmistä
 • Kiinteän toimipaikan kirjanpito ja verotus
 • Julkisten avustusten kirjanpito ja verotus

Verosuunnittelun ajankohtaiskatsaus

 • Osingonjaon ehdollisuus, jaksottaminen ja maksutavat
 • Svop palautus ja omien osakkeiden hankkiminen
 • Yritysjärjestelyiden uusin oikeuskäytäntö

10.45 – 11.00 Tauko
12.00 – 13.00 Lounastauko
14.30 – 15.00 Iltapäiväkahvi
16.00 Koulutus päättyy
—————————————————

Lisätiedot: palvelujohtaja Riitta Schroderus, p. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Osallistumismaksu: jäsenhinta 390 € + alv, hinta 585 € + alv (sis. luento, materiaali ja ohjelman mukainen tarjoilu).

Ilmoittautuminen: 17.11. mennessä TÄÄLTÄ
Koulutukseen ilmoittaudutaan KauppakamariKaupassa Lisää ostoskoriin -painikkeen kautta. Luomalla tunnukset ja kirjautumalla sisään verkkokauppaan ohjelma laskee automaattisesti jäsenetuhinnan, mikäli organisaationne on kauppakamarin jäsen. Etuhinta edellyttää siis kirjautuneena asiointia. Voit ilmoittautua koulutukseen myös sähköpostilla: jaana.lahtinen(at)chamber.fi tai puh. 050 408 0663. Kerrothan ilmoittaudutko Oulun, Ylivieskan vai Kajaanin veropäivään, osallistutko paikan päällä vai etänä.

Perumisehdot: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Oulun kauppakamarilla on oikeus perua koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Koulutus on päättynyt.

Katso tulevat koulutukset