Maksuton valmennus työnantajamielikuvan rakentamiseen – ilmoittautuminen IMAGO-valmennuksiin on nyt käynnissä!


Maksuton valmennus työnantajamielikuvan rakentamiseen – ilmoittautuminen IMAGO-valmennuksiin on nyt käynnissä!

Miten johtaa työntekijäkokemusta, rakentaa monimuotoista työelämää, houkutella oikeat osaajat ja erottua työmarkkinoilla, kun kilpailu osaajista käy kuumana ympäri Suomen?  On osattava hakea oikeat osaajat kasvun tueksi ja vakuutettava heidät vahvalla työnantajamielikuvalla. On huolehdittava, että tulevaisuuden onnistumisen kannalta riittävä monimuotoisuus säilyy yrityksessä ja erilaisia osaajia osataan johtaa oikein. Myös laadukas perehdytys on osaajien houkuttelussa ja sitouttamisessa avainasemassa.

Maksuton IMAGO-valmennuskokonaisuus on käynnissä ja loka-marraskuun valmennusryhmissä on vielä tilaa. Kokonaisuus koostuu kahden kuukauden aikana toteutettavista kolmesta erillisestä valmennusiltapäivästä, joissa pureudutaan

  • vahvan työnantajamielikuvan ja yrityskulttuurin perusteisiin,
  • osaajien löytämiseen ja houkutteluun vaikuttavan markkinoinnin keinoin sekä
  • onnistuneen rekrytointi- ja perehdytysprosessin kulmakiviin.

Valmennukset vahvistavat osaamista ja ymmärrystä työnantajabrändin, monimuotoisen rekrytointiosaamisen, yrityskulttuurin sekä työnantajamielikuvan kehittämisen merkityksestä liiketoiminnalle sekä auttavat yritystä tunnistamaan omat vahvuudet ja kehityskohteet työnantajana.

Menestyvä yritys muodostuu toimivasta ideasta, kyvystä tuotteistaa toiminta kiinnostavasti ja loistavista tekijöistä – ihmisistä yrityksen sisällä. Ongelmat työvoiman saatavuudessa aiheuttavat päänvaivaa useissa kasvuhaluisissa yrityksissä Kainuussa, myös kuhmolaisessa mainostoimistossa KipinäMediassa. Kun pitkän rupeaman palkkatyössä tehneenä ryhdyin runsas vuosi sitten hakemaan lisää työvoimaa, huomasin pudonneeni täydellisesti työnhaun karttalehdeltä. Uusia kanavia, välineitä ja tapoja oli tullut lähes 20 vuoden aikana niin paljon, että aikaa meni pelkästään kärryille pääsemisessä.”

Timo Kyllönen, yrittäjä, KipinäMedia – Sopivan kokoinen kumppani.

Lue koko artikkeli Rekry Kainuun -sivuilta https://rekrykainuu.fi/imago-sisalta-ulospain/

Valmennukset ovat suunnattu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten johdolle ja HR:lle sekä muille avainhenkilöille. Valmennukset ovat ryhmämuotoisia verkkovalmennuksia, joihin voi osallistua 10–20 yritystä ja 1–2 yrityksen avainhenkilöä. Valmennukset toteutetaan etäyhteydellä.

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, ELY-keskuksen ja Aava & Bangin kanssa. Valmentajina toimivat Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat.

Kiinnostuitko valmennuksista? Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja:

imago@te-toimisto.fi

Valmennukset ovat osa valtakunnallista IMAGO-hanketta, jota koordinoi Pirkanmaan TE-toimisto. IMAGO toteuttaa osaltaan Talent Boost -toimenpideohjelmaa.

Kategoriat:Jäsenemme tiedottavat