Lounasravintola Salpaparkki siirtyy perheyhtiö Antellin omistukseen 

Kuvassa Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto, toinen Lilsam Oy:n yrittäjistä, keittiömestari Sam Eklund ja Autosalvan rahoitusjohtaja Jukka Sirén. 


Perheyhtiö Antell ostaa keravalaisen lounasravintola Salpaparkin liiketoiminnan. Lilsam Oy:n yrittäjien 15 vuotta sitten perustama lounasravintola jatkaa toimintaansa Autosalpa Oy:n tiloissa marraskuusta lähtien nimellä Antell Salpaparkki.  

Lilsam Oy:n ravintoloitsijayrittäjät Lili Sariola ja Sam Eklund ovat vakiinnuttaneet Salpaparkin aseman yhtenä Keravan suosituimmista lounasravintoloista. Suosion taustalta löytyy monipuolinen lounasbuffet, runsas salaattipöytä, sekä Lilin ja Samin intohimo hyvään ruokaan. ”Kun teimme päätöksen siitä, että käännämme uuden sivun elämässä, oli meille tärkeää löytää ravintolalle sellainen jatkaja, jonka kanssa arvomme kohtaavat”, kertoo Sariola.   

Antell on oululainen perheyritys, jolla on noin 60 lounas- ja henkilöstöravintolaa ympäri Suomen. Antell on tunnettu omissa keittiöissä itte tehdystä lounaasta. Ravintolatoimialaa mittaavien TEP- ja Luottamus&Maine -tutkimusten mukaan Antell on mm. alansa vastuullisin toimija sekä luotettavin yhteistyökumppani.  

Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto kertoo, että Salpaparkin liiketoimintakauppa on ensimmäinen laatuaan moneen vuoteen. Tähän asti Antell on kasvanut henkilöstöravintolapalveluiden kilpailutusten kautta. ”Salpaparkin ravintolayrittäjät ovat kasvattaneet liiketoimintaa isolla sydämellä. Se yhdistää meitä.  Uskomme laadukkaista raaka-aineista tehtyyn herkulliseen lounaaseen”, kommentoi Lantto.  

Lounasravintola on toiminut koko olemassaolonsa ajan autoliike Autosalvan kiinteistössä. Keravan Autosalvan rahoitusjohtaja Jukka Sirén painottaa, että ravintola on heille tärkeä kumppani. ”Salpaparkissa kahvittelevat ja ruokailevat sekä oma henkilöstömme että asiakkaamme. Toivotamme Antellin tervetulleeksi Keravalle, arvostamme hyvää ruokaa ja luotettavia yhteistyökumppaneita!”, sanoo Sirén.  

 Lisätietoja

Toimitusjohtaja Tomi Lantto, p. 0400 950805, tomi.lantto@antell.fi 
Toimitusjohtaja Lili Sariola, p. 0400 954699, posti@salpaparkki.fi   

Kategoriat:Jäsenemme tiedottavat