KoKiVa-hanke kehittää lukiolaisten työelämävierailuja

Tarvitsemme työelämäedustajia kahden tunnin testaustyöpajaan. Tule kehittämään lukiolaisten työelämävierailuja nuorten koulutus- ja urasuunnittelua varten. Nykyiset lukiolaiset voivat olla sinun työkavereita tulevaisuudessa!

Kehitämme ja testaamme Oulun alueen opinto-ohjaajien, aineenopettajien ja alueen yritysten kanssa lukiolaisten etä- ja lähivierailujen malleja KoKiVa-hankkeessa. Olemme suunnitelleet ja rakentaneet verkkosivuston yhteydenpitovälineeksi kouluille ja yrityksille sekä tukimateriaalin siitä, miten valmistautua vierailua varten. Opetushenkilöstö valmistautuu nuorten kanssa ja yrityksen edustaja valmistautuu kertomaan omasta koulutus- ja urapolustaan. Tässä hankkeessa keskitymme kannustamaan nuoria opetus- ja kasvatusalalle sekä ICT-alalle. Siten toivomme työelämäedustajia erityisesti näiltä aloilta tai tällaisilla koulutustaustoilla työpajaan.

Haluatko auttaa?

Mitä: Työpaja, jossa osallistujat testaavat verkkosivuston ja mallin, antavat palautetta ja keskustellaan yleisesti teemasta. Hanketyöntekijät vetävät työpajaa.

Milloin: Maanantaina 3.4.2023 kello 14:30-16:30 De Gamlas Hem Ravintolassa (Kirkkokatu 54).

Kenelle: Alueen yrityksille. Mukana myös opetushenkilöstöä ja lukiolaisia.

Miksi: Alueen yritysten näkemykset ja toiveet lukiolaisten työelämävierailujen kehittämisessä ovat tärkeitä alueen elinvoimaisuudelle ja tulevaisuuden työelämälle. Tarjolla pullaa ja kahvia 😊

Miten ilmoittautua: seuraavan linkin kautta https://zef.fi/s/e9xp3uqp/ viimeistään maanantaina 27.3.

Jos et pysty osallistumaan toimintaamme tällä kertaa, niin seuraa sähköpostiasi. Olemme suunnittelemassa tilaisuuksia aiheesta myös syksylle.

Kategoriat:Jäsenemme tiedottavat, Työelämä