Kasvukyvytön Suomi teki kokeneista teknologiayritysjohtajista kasvua vauhdittavia yrittäjiä

Passion for Growth

HTGP-konserniin ovat liittyneet brändi- ja markkinointitoimisto Luova Työmaa Oy, HR-asiantuntija Notarec Oy ja yritysjuridiikassa palvelevan Smartiuksen teknologia- ja transaktiotiimi.

”Muutos on mahdollisuus, ja nyt on hyvä aika luoda uutta perustaa tulevalle kasvulle. Tässä tilanteessa me investoimme uuden luomiseen ja pelaamme markkinoilla pitkäjänteisesti”, sanovat toimitusjohtaja Petri Toljamo ja teknologiajohtaja Jarkko Kemppainen.

HTGP – kasvun tekijä

”Monen suomalaisen yrityksen ongelmana on kasvu. Kun ei uskalleta investoida, pysytään paikoillaan”, sanoo HTGP:n toimitusjohtaja Petri Toljamo.

HTGP on palvelukonserni, johon on koottu yhteen liikkeenjohdon tarvitsemat ratkaisut ja palvelut. HTGP:ssä yhdistyvät johtava strateginen kasvuosaaminen ja kasvupäätöksiä toteuttavat asiantuntijapalvelut.

HTGP on yritysten kasvun kumppani, joka toimii siellä, missä ihmiset kohtaavat teknologiaa. Teknologiajohtaja Jarkko Kemppainen on urallaan työstänyt asiakasyrityksille globaaleja palveluja ja ratkaisuja ja huomannut, että teknologia yksin ei ole hopealuoti liiketoiminnan laajoihin ongelmiin.

”Tarvitaan koko liiketoiminnan, teknologian ja palvelun kehittämistä. Kun bisnes, teknologia ja empaattiset ihmiseen vetoavat arvot ovat tasapainossa, asiakkaalle syntyy merkittävää lisäarvoa.”

Kasvua asiakkailleen lupaava HTGP tekee kuten saarnaa, ja kasvoi itse vuodessa nollasta neljään miljoonaan euroon.

Kategoriat:Jäsenemme tiedottavat