Euroopan paras yhteistyöprojekti -palkinto Ouluun

Kuvassa Sanna Ruotsalainen, Outi Törmänen, Piia-Noora Kauppi, Hjallis Harkimo, Li Andersson, Anna Poropudas, Sari Essayah, Maria Ohisalo ja Petteri Orpo vuoden 2023 Arvoseminaarissa Oulussa. Kuvaaja: Janica Karasti

Arvoseminaari palkittiin Nuorkauppakamarien Eurooppakokouksessa Romaniassa vuoden parhaana yhteistyöprojektina. 

Lauantaina Nuorkauppakamarien Eurooppakokouksessa Romanian Bukarestissa Arvoseminaari palkittiin Euroopan vuoden parhaana yhteistyöprojektina. Arvoseminaari on Oulun Kauppaklubin vuosittainen eri teemoin järjestettävä korkeatasoinen seminaari, joka järjestetään yhteistyössä Oulun Nuorkauppakamarin kanssa. Arvoseminaari pohjautuu vastuulliseen johtajuuteen ja arvojohtamiseen. Vuonna 2023 teemana oli ”Pohjoisen elinkeinoelämän tulevaisuus” ja panelisteina puolueiden puheenjohtajia. Arvoseminaari ei ollut perinteinen vaalipaneeli vaan painottui arvokeskusteluun. 

Tapahtuman tavoitteena oli olla vaikuttava, kiinnostava ja vaikuttaa laajasti yhteiskunnallisiin asioihin. Arvoseminaarissa haluttiin lisätä tunnettavuutta Pohjoisesta ohjelmasta puoluejohtajille ja tietoisuutta, miksi Pohjois-Suomi on tärkeä koko Suomen menestyksen kannalta. Tavoitteena oli myös vahvistaa elinkeinoelämän eettistä näkökulmaa. Puoluejohtajia haastettiin arvoista – mikä luo tarkoituksen erilaisille toimille politiikassa.

Tilaisuudessa julkistettiin myös Etiikkapalkinnon voittaja.

Seuraavaksi Arvoseminaari -projekti etenee kilpailemaan Nuorkauppakamarien Maailman kokoukseen, joka järjestetään marraskuussa Sveitsin Zürichissä. 

Vuoden 2024 Nuorkauppakamarien Eurooppakokous järjestetään Oulussa 13.-15.6.2024. Kokouksen teemana on A higher grade of living – hyvinvointi, teknologia, luonto ja kulttuuri. Tuomme Euroopan Ouluun.

https://jciec2024oulu.com/

Lisätietoja antaa:

Anna Poropudas, +358 44 0557917
Outi Törmänen, +358 50 3030877
Sanna Ruotsalainen, +358 50 547 2328

Kategoriat:Jäsenemme tiedottavat