Osallistu turvallisesti tilaisuuksiimme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä.

Ohjeet koulutuksiimme ja tilaisuuksiimme osallistuville

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisohjeistuksia tilaisuuksien järjestämiseen liittyen. Huolehdimme siitä, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Tilaisuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybridinä tai etätoteutuksina. Kaikille tilaisuuksiin ilmoittautuneille tiedotetaan siirroista ja muista muutoksista henkilökohtaisesti.

Mikäli osallistut lähitilaisuuksiimme, odotamme:

  • että olet saanut kaksi koronavirusrokotetta
  • olet sairastanut koronavirustaudin 6 kk:n sisällä
  • tai sinulla on tuore (72h) negatiivinen testitulos.

Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme Sinua osallistumaan etänä tilaisuuteemme. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä meille välittömästi.

Järjestämme tilaisuudet terveysturvallisesti. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä lähitilaisuuksissamme ja tarjoamme asiakkaillemme kasvomaskit. Huolehdithan itse käsihygieniastasi huolellisesti. Käsidesejä on saatavilla koulutustiloissamme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli jokin asia mietityttää Sinua!