Osallistu turvallisesti tilaisuuksiimme

Vieraidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä koronavirustilanteeseen liittyen.

Ohjeet koulutuksiimme ja tilaisuuksiimme osallistuville

Vain terveenä paikan päälle

• Tulethan vain terveenä paikan päälle (ei vähäisiäkään sairastumisen oireita).
  • Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä välittömästi Oulun kauppakamarin toimistoon. Suosittelemme Koronavilkun käyttöä ja rokotteiden ottamista.
  • Osa tilaisuuksistamme järjestetään myös etänä, joten voit halutessasi osallistua tapahtumaan omalta työpisteeltäsi.

Hyvä hygienia

• Jätämme kättelyt välistä.
  • Tarjoamme vieraillemme kasvomaskit. Myös oman kasvomaskin voi ottaa mukaan. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä tilaisuuksissamme.
  • Pidämme käsidesiä aina saatavilla. Huolehdithan itse käsihygieniastasi huolellisesti.

Riittävät turvavälit

• Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu.
  • Pyydämme Sinua huomioimaan turvavälit myös tauoilla ja muissa tiloissa liikkuessasi.

Vältetään turha liikkuminen

• Vältäthän turhaa liikkumista tiloissa.
  • Suosittelemme, että pysyttelet pääsääntöisesti kokoustilassa ja vältät yleisissä tiloissa liikkumista.

Tarjoilut

• Tarjoilut hoidetaan mahdollisimman turvallisella tavalla.

Kauppakamarimme henkilökunta

• Kiinnitämme myös itse huomiota hygieniaan.
  • Olemme käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa.
  • Otathan meihin yhteyttä, mikäli joku asia mietityttää Sinua.