Osallistu turvallisesti lähitilaisuuksiimme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme ja noudatamme viranomaisohjeistusta tilaisuuksien järjestämiseen liittyen.

Turvallinen osallistuminen lähitilaisuuksiin

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme ja noudatamme viranomaisohjeistusta lähitilaisuuksien järjestämiseen liittyen. Huolehdimme siitä, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Tilaisuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybrideinä tai etätoteutuksina. Kaikille tilaisuuksiin ilmoittautuneille tiedotetaan siirroista ja muista muutoksista henkilökohtaisesti.

Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme Sinua osallistumaan etänä tilaisuuteemme. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä meille välittömästi.

Järjestämme tilaisuudet terveysturvallisesti. Huolehdimme turvaväleistä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä lähitilaisuuksissamme ja tarjoamme asiakkaillemme kasvomaskit. Huolehdithan itse käsihygieniastasi huolellisesti. Käsidesiä on saatavilla koulutustiloissamme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli jokin asia mietityttää Sinua!